Kip 'n Rib gerechten

Spareribs uit Barneveld

Spareribs uit Barneveld

De spareribs van De Hebberd uit Barneveld zijn al jarenlang niet aan te slepen. Menig spareribliefhebber uit Barneveld en omgeving beoordeelt deze spareribs als de beste! Bij De Hebberd dachten we: “Hier willen we méér mee doen!” In Barneveld is eten thuis laten bezorgen tegenwoordig meer dan ooit gewenst. Struikelblok hierbij kan de kwaliteit zijn. Want welke bezorgdienst in Barneveld heeft een grote professionele keuken tot zijn beschikking, compleet met geavanceerde apparatuur om de lekkerste spareribs en kipgerechten tot stand te brengen? Bestel nu de befaamde spareribs van De Hebberd Barneveld.

Bestellen


Kip uit Barneveld

Kip uit Barneveld

Kip ‘n Rib is de eerste in Barneveld die vers gebraden kip bezorgt in Barneveld, het kippendorp van Nederland! Tientallen kilo’s kip van diverse poeliers uit de regio Barneveld zijn in verschillende bereidingen aan onze testpanels voorgezet. Vele testsessies met personeel, vaste gasten uit Barneveld, leveranciers en zakenrelaties hielpen ons met de zoektocht naar de ‘perfecte kip’. Naast een zeer goed resultaat was ook het proces op zich een doel: het garanderen van continuïteit is naar onze mening erg belangrijk. Uiteindelijk zijn wij naar volle tevredenheid van alle betrokkenen geslaagd in onze missie en kunnen wij u melden dat wij trots zijn op het resultaat: ambachtelijk bereide kipgerechten van verantwoord kippenvlees uit Hollandse stallen. Bestel nu kip en onze bezorgers brengen de bestelling bij u thuis in Barneveld.

Bestellen


Salades uit Barneveld

Salades uit Barneveld

Al jaren zijn de maaltijdsalades van De Hebberd in trek. Dagelijks bereiden we heerlijke salades voor onze gasten: Geitje en het Bijtje, Salade Kip of een heerlijke vegetarische salade. Omdat onze gasten de lekkere salades van De Hebberd ook graag thuis willen eten, hebben wij de maaltijdsalades aan onze bezorgservice toegevoegd. Goed nieuws dus voor velen dat de drie genoemde hardlopers ook te bestellen zijn! Bestel nu maaltijdsalade en geniet thuis heerlijk van de salades van De Hebberd.

Bestellen

Eet smakelijk!

Mis jij je favoriete gerecht?